انجام پایان نامه مهندسی شیمی دپارتمان مهندسی شیمی موسسه پژوهشی تامسون رویترز به پیشنهاد بنیاد علمی تامسون رویترز و همت شماری از اساتید دانشگاه های خواجه نصیر و امیرکبیر در سال ۱۳۹۲ تأسیس شد و فعالیت خود را در گرایش های نفت، مهندسی فرآوری و بیوتکنولوژی آغاز نمود. با ثبت سفارش های فراوان از سوی دانشجویان کارشناسی ارشد برای انجام پایان نامه ، دپارتمان اقدام به گسترش حوزه فعالیت خود به گرایش های دیگر شامل صنایع غذایی، پدیده های انتقال، شبيه سازي و كنترل فرآيندها و پلیمر نمود. همزمان دپارتمان جذب دانشجویان دکترای مهندسی شیمی دانشگاه های ممتاز کشور را آغاز کرد. همچنین با تأسیس و گسترش مراکز آموزش علمی کاربردی و سیل تقاضاها برای انجام پایان نامه های کاردانی و کارشناسی مهندسی شیمی موسسه به ناچار اقدام به جذب کارشناس ارشد شیمی برای پاسخگویی به درخواست های دانشجویان عزیز رشته مهندسی شیمی مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد گردید. اکنون دپارتمان مهندسی شیمی با بیش از ۱۳۰ پژوهشگر آماده دریافت سفارش های دانشجویان عزیز رشته مهندسی شیمی در گرایش های مختلف برای انجام پایان نامه های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد با حداقل هزینه و پرداخت اقساط می باشد.
انجام پایان نامه مهندسی شیمی
مهندسی شیمی در قرن بیستم با افزایش استفاده از منابع فسیلی و بی شمار محصولات حاصل از آنها تکامل یافت. آن محصولات به نوآوری های عالی نیاز داشتند و تأثیر زیادی در نسل بشر داشتند. با رفتن به جلو به عنوان انتقال از منابع فسیلی به منابع تجدید پذیر مانند انرژی خورشیدی ، ما دوباره فرصت های بی سابقه ای برای نوآوری داریم که نه تنها تأثیر بزرگی را ایجاد می کند بلکه مهندسی شیمی را دوباره تعریف می کند. تجربیات خودم در مورد چالش ها و فرصت هایی كه به عنوان مهندسان شیمی در اقتصاد نوظهور خورشیدی به ما ارائه شده اند. به ویژه ، بر اهمیت مهندسی دقیق سیستم های انرژی برای شناسایی راه حل های بهینه که به دنبال هم افزایی بین کاربردهای مختلف انرژی خورشیدی است ، تأکید می شود. نیاز به به دست آوردن و استفاده از دانش فراتر از رشته مهندسی شیمی سنتی ما برای ایجاد راه حل های جدید نیز مورد بحث قرار گرفته است.
سلامت، ایمنی و محیط زیست HSE
انجام پایان نامه مهندسی شیمی. رشته نو HSE که حدود ده سال گذشته با حضور شرکت های بزرگ نفت و گاز دنیا ازجمله شرکت توتال فرانسه در پروژهای بزرگ ملی وکشوری در استان بوشهر خصوصا شهرهای عسلویه و جزیره خارگ که شاه رگهای اصلی و حیاتی صنعت نفت و گازو در آمد ملی می باشند به طور جدی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و اکنون در این وزارتخانه سازمان HSE تشکیل گردید و اقدام به جذب کارشناس و کاردان این رشته از سراسر کشور نمود که در حال حاضر این روند شتاب بیشتری نیز گرفته است. اما ویژگی های این رشته تحصیلی مختص نفت نبوده HSE به سرعت در خدمت صنایع دیگر کشور در طی چند سال گذشته قرار گرفته است از جمله این صنایع، خودروسای، نیروگاه های هسته ای،کشتی سازی، سکوسازی و همه کارخانجات کشور که ایجاد واحد های اداری تحت عنوان HSE گویای این مهم است.مقطع کارشناسی ارشد: این رشته طی دو سال گذشته در دانشگاه تهران و دانشگاه نفت آبادان ایجاد شده است ولی باتوجه به ظرفیت های بسیار گسترده کافی نمی باشد .HSE یک رشته بسیار جذاب مهندسی بین رشته ای است که در حوزه های مختلف مهندسی صنایع،مهندسی شیمی،مکانیک،فیزیک، عمران ،نفت ،گاز و مدیریت ،متالوژی….بهداشت حرفه ای،بهداشت محیط ومحیط زیست کاربردی وسیع دارد.
انجام پایان نامه مهندسی شیمی. میزان یا درجه دور شدن و محافظت از خطرات جانی،مالی و زیست محیطی و مجموعه اقداماتی به منظور پیشگیری یا کاهش حوادث و خسارات و خطراتی که در ذات هر صنعت ویا خدمات می باشد. کمبود نیروی انسانی متخصص در کشور که هر سه موضوع ایمنی، بهداشت شغلی و محیط زیست راپوشش دهد و نیز وجود ساختار و سمت HSE در سازمانهای بزرگ کشور، و کمبود نیروی متخصص HSE در این سازمانها که دانش HSE را داشته باشند، بازار کار این تخصص را بسیار پررنگ و جذاب کرده است.
مزایای رشته HSE برای شرکتها و سازمانها
۱ افزایش بهره وری در صنایع مختلف بدلیل ارتقا مهارتهای ایمنی کارکنان در حفظ و نگهداری خود مقابل خطرات
۲ تربیت نیروی انسانی متخصص و تامین نیاز شرکتها و سازمانها
۳ حفظ و نگهداری سیستمها در بلند مدت
۴ ایجاد امنیت جانی برای پرسنل بدلیل آشنایی با انواع ریسکها و توانایی ارائه راهکار برای حذف آنها
۵ کاهش هزینه های ناشی از حوادث کار (سالانه ۲ میلیون نفر بدلیل حوادث ناشی از کار جان خود را از دست می دهند که یکی از علل عمده آن عدم آموزش کافی می باشد )
۶ طراحی سازه ای ذاتا ایمن
استفاده از ضایعات pvc در آسفالت جاده ها
امروزه مشکل ساز ترین پلاستیک از لحاظ اثرات زیست محیطی pvc است. برای سال ها دور انداختن محصولات ساخته شده از pvc منجر به انتشار دی اکسین در کوره های زباله سوز بوده است. در این پژوهش ضایعات لوله pvc به عنوان یک اصلاح کننده تا سطح ۳ تا ۵% در قیر برای کاربرد های هموار کردن استفاده شد.pvc هنگام سوختن دی اکسین منتشر می کند. بنابراین به تنهایی نمی توان در دماهای بالا حرارت داد. ضایعات pvc را می توان با اطمینان در یک مخلوط همگن با قیر در دمای ᵒc160 استفاده کرد.pvc با قیر سازگار نیست، بنابراین برای تهیه یک مخلوط همگن ضایعات pvc ابتدا باید با یک اصلاح کننده شیمیایی بهبود یابد و سپس با قیر مخلوط شود. خواص ویسکو الاستیک مخلوط قیر با پی وی سی مورد مطالعه قرار گرفت. سپس عملکرد ویژگی های این مخلوط بررسی شد و با مخلوط معمولی قیر مقایسه شد. نتایج نشان می دهد که ضایعات لوله pvc می تواند به طور موفقیت آمیز در ساخت جاده مورد استفاده قرار گیرد. قدرت و ثبات این مخلوط بعد از اختلاط با ضایعات لوله pvc افزایش پیدا کرد، همچنین افزایش مقاومت به تغییر شکل دائمی نیز مشاهده شد. مشکل ساز ترین پلاستیک تولید شده پلی ونیل کلراید است تولید جهانی pvc امروزه بیش از۲۰ میلیون تن در سال است و با یک پنجم کل تولید پلاستیک در جهان مطابقت دارد.برای سال ها دور انداختن محصولات pvc منجر به آزاد شدن دی اکسین در کوره های زباله سوز هنگام سوزاندن آنها بوده است.با توجه به طول عمر pvc در حدود ۳۰ سال و یا بیشتر افزایش مقدار ضایعات pvc از سال ۲۰۱۰ آغاز شد .مشکل اینجاست که هیچ راه مطمئنی برای مقابله با این ضایعات خطرناک ذاتی وجود ندارد
همرفت طبیعی گرما از یک صفحه ی نامنظم (wavy) شیب دار بوسیله ی یک مشعل منفذ دار
این مطالعه، جابجایی طبیعی گرما، از یک سطح نامنظم شیبدار در یک مشعل متخلخل (bidisperse) را با تنظیم دمای دیواره بررسی مینماید. فرمول دو سرعت- دو دما (The two-velocity two-temperature formulation ) برای تعیین معادلات مشتق شده در این سیستم مورد استفاده قرار گرفت. تبدیل مختصات Prandtl به منظور تبدیل سطح نامنظم به یک سطح منظم، و ساخت معادلاتی که با آنالیز order of magnitude برای ساخت معادلهای با لایهی مرزی بررسی شدند، استفاده شد. روش نوار مکعبی منظم (The cubic spline collocation method) برای حل کردن معادلات حاکم بر لایههای مرزی استفاده شد. تاثیر دامنهی امواج بدون بعد، زاویههای نامنظم، پارامتر انتقال حرارتی درون فازی، نسبت رسانایی گرمایی تغییر یافته و نسبت تخلخل در انتقال حرارتی و ویژگیهای جابجایی، مورد مطالعه قرار گرفتند. افزایش نسبت انتقال حرارتی تغییر یافته و نسبت تخلخل میتواند جابجایی حرارتی طبیعی را از سطح بینظم در یک مشعل متخلخل ، به صورت تاثیر گذاری تحریک نماید. بعلاوه تاثیرات عدم تعادل دمایی برای مقادیر اندک از پارامتر انتقال حرارتی درون فازی چشمگیر می باشد. در صورتیکه دامنهی موج بی بعد افزایش یابد، نوسان عدد ناسلت موضعی برای هر دو فاز f (f-Phase) و p (p-phase) با مختصات موج موردنظر تحریک می گردد. انتقال کوپل شده ی گرما و جرم در یک مشعل متخلخل اشباع از سیال، طی چند دهه ی اخیر مورد علاقه قرار گرفته و در حال رشد است. چرا که کاربردهای عملی آن در صنعت مدرن مثل طراحی و ساخت ترکیباتی برای صرفه جویی انرژی، کنترل گسترش آلودگی در آبهای زیر زمینی، مبدل حرارتی فشرده، متمرکز کننده های نیروی خورشیدی (collector) و صنایع غذایی بسیار زیاد هستند. Cheng و Minkowycz جابجایی آزاد مسدود شده را از یک سطح عمودی در مشعل متخلخل مورد تحقیق و بررسی قرار دادند. Bejan و Khair انتقال گرما و حرارت را بوسیله ی جابجایی حرارتی در یک مشعل متخلخل مطالعه نمودند. Cheng و همکارانش جابجایی طبیعی را از سیال Darcian برای یک حالت مخروطی شکل بررسی نمودند. Nakayama و Hossain جابجایی ترکیبی گرما و جرم را بوسیله ی روش جابجایی در مشعلی متخلخل بوسیله ی روش های انتگرالی بررسی نمودند
تاثیر زمان جرقه روی فرآیند احتراق و خروجی های یک موتور متانولی شمعی با هیدروژن اضافه شده در شرایط سوختن هوازی
زمان جرقه، یک پارامتر مهم و تاثیرگذار روی شکل گیری شعله، فرآیند احتراق اولیه و خروجی های موتورهای شمعی است. هیدروژن به عنوان یک سوخت کمکی، می تواند در بهبود بخشیدن فرآیند احتراق و ویژگی های خروجی موتورهای شمعی موثر باشد. در این تحقیق، ما در فضای آزمایشگاهی تاثیرات زمان جرقه روی فرآیند احتراق و خروجی های یک موتور شمعی متانولی را بررسی کردیم. در سرعت های پایین موتور با زمان جرقه های متفاوت، با افزایش مقدار هیدروژن، متوسط فشار موثر ، بیشینه فشار سیلندر، بیشینه نرخ آزادسازی گرما و طول مدت زمان فرآیند احتراق کاهش می یابد. در حالی که در سرعت های بالای موتور در زمان جرقه های متفاوت، با افزایش مقدار هیدروژن، متوسط فشار موثر، بیشینه فشار سیلندر، بیشینه نرخ آزادسازی گرما افزایش و تاخیر احتراق ، طول مدت زمان فرآیند احتراق و COVimep در مقایسه با موارد بدون هیدروژن کاهش می یابد. مقدار کاهش COVimep در نسبت هیدروژنی ۳% و ۶% در سرعت موتورrpm 2400 و زمان جرقه به ترتیب ۵/۲۱% و ۸/۳۶% است. به علاوه، اضافه کردن هیدروژن در سرعت پایین مقدار کربن مونوکسید(CO) و هیدروکربن(HC) را در خروجی کاهش می دهد، ولی در سرعت های بالای موتور با زمان جرقه های مختلف مقدار اکسیدهای نیتروژن و دوده افزایش می باید.