موضوعات پیشنهادی پایان نامه، سمینار، مقاله و پروژه کلاسی رشته صنایع غذایی
- آنالیز اسانس روغنی دانه هندوانه ابوجهل Citrullus colocynthis (L.) در ایران
- اثر آنتی اکسیدانی عصاره ریحان بر پایدار سازی روغن آفتاب گردان
- اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان
- اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست سیب زمینی در پایدار سازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
- اثر ارتفاع بر اسانس روغنی و ترکیبات شیمیایی بنه (Pistacia atlantica) منطقه خراسان رضوی
- اثر اسانس اوجی بر میزان رشد باکتری کلستریدیوم و کپک آسپرژیلوس در کشک مایع صنعتی
- اثر افزودن فیبر تفاله چغندرقند بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی نان تست
- اثر انتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ زیتون در پایدارسازی روغن افتابگردان
- اثر بازدارندگی اسانس سرسم بر میکروارگانیسم ها در کشک مایع صنعتی
- اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت
- اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق
- اثر دما و غلظت بر ویژگی های رئولوژیکی آب خربزه
- اثر دمای نگهداری و بوجاری روی برخی از ویژگیهای ثقلی و اصطکاکی گندم
- اثر سطوح مختلف کود ازت در تلفیق با کود زیستی بارور ۲ بر عملکرد ذرت رقم سینگل کراس ۷۰۴
- اثر فیبر تفاله چغندر قند بر ویژگی های ارگانولپتیک نان تست
- اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر میزان بقاء باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتارومLa7 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
- اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست ازگیل درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
- اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست ازگیل درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
- اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
- اثرآنزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم های ضعیف
- اثرات آماده سازی، دما و روش های مختلف خشک کردن بر باز جذب آب نمونه های خشک شده انگور
- اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ترکیب شیمیایی، اسیدهای آمینه و پایداری روغن دانه های گلرنگsafflower)
- اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی نعناع و آویشن ابر شاهرود بر روی پنیر سفید سنتی
- اثرات کنترل مقدار PH و کلسیم روی خواص پنیر موزارلا
- اثراسید فرولیک درایجاد اتصالات عرضی برخواص فیزیکوشیمیایی ممانعتی و جذب اشعه UV درایمنی بسته بندی فیلم ژلاتین ماهی
- اثربسته بندی با اتمسفرتعدیل یافته درجذب روغن و میزان ویتامین ث درسیب زمینی خشک شده
- اثربوجاری روی برخی ازویژگیهای ثقلی و اصطکاکی گندم
- اثر بوجاری و رطوبت روی برخی از ویژگیهای کیفی گندم
- اثرپروتئین های آب پنیر اصلاح شده برویسکوزیته خامه قنادی کم چرب
- اثر سلولهای سوماتیک بر ترکیبات شیر راندمان تولیدکیفیت و ماندگاری پنیر
- اثر نوع پیش تیمار و بسته بندی در شرایط ازت بر قابلیت جذب آب قطعات خشک شده ی سیب زمینی
- اثر نوع پیش تیمار بر پارامترهای رنگ سنجی سیب زمینی خشک شده بسته بندی شده تحت خلاء
- اثر هیدروژن پراکسید بر پایداری آنتوسیانین های عصاره زرشک بی دانه
- ارائه روشی برای تعیین ضریب نفوذ موثر در معادله ی انتقال جرم طی فرایند سرخ کرن مواد غذایی
- ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
- ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواص کیفی سس مایونز رژیمی
- ارزیابی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایدارسازی روغن آفتابگردان در شرایط نگهداری
- ارزیابی pH و اندازه سایز قطرات نانو امولسیون روغن ماهی با ترکیبات متفاوت از اینولین وکازیین
- ارزیابی تاثیر افزون آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته(DFCM)
- ارزیابی تاثیر دما، تغییرات ph و نگهداری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی(Oenothera biennis)
- ارزیابی تأثیر برخی از اسانس های گیاهی بر خواص کیفی شیرشتر
- ارزیابی چروکیدگی در خشککن هوای داغ مجهز به محفظه پردازش تصویر
- ارزیابی حسی نوشیدنی فراسودمند تولید شده تخمیری بر پایه هندوانه
- ارزیابی دو روش بازیافت باکتریوفاژ Male specific(F+)RNA به عنوان نماینده ای از ویروس های روده ای ازسبزیجات )تره وجعفری
- ارزیابی رنگ پوسته و مغز و میزان تخلخل کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرسدیم استئاروئیل -۲-لاکتیلات SSL با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
- ارزیابی شاخص های رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی دوره رسیدن
- ارزیابی کیفیت میکروبی ۹۰ نمونه بستنی غیر پاستوریزه سنتی در شهر مشهد سال ۱۳۹۰
- ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارکیوی غنی شده با عصاره Spinacia oleracea و بررسی شاخصهای رنگی آن درطول دوره نگهداری
- ارزیابی ویژگیهای حسی پنیرفتای بدون آب پنیر تولید شده به عنوان جایگزین پنیر اولترافیلتراسیون
- اساس و روش های ریز پوشینه سازی در مواد غذایی
- استخراج آستاگزانتین از مخمر قرمز بادی اکسید کربن فوق بحرانی
- استخراج فاز ساکن بیس فنول A ازشیرهای پاستوریزه بسته بندی شده و اندازه گیری میزان مهاجرت آن بوسیله HPLC
- استخراج و اندازه گیری گونه به گونه آهن به روش میکرواستخراج مایع – مایع پراکنده شده برپایه انجماد قطره آلی شناورهمراه با اسپکتروسکوپی جذب اتمی شعله ای
- استفاده از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای افزایش ماندگاری خرمای تازه
- استفاده از پردازش تصویر در ارزیابی رنگ امولسیون تهیه شده بوسیله امولسیفایر لسیتین
- استفاده از پیش تیمار اسمزی برای خشک کردن مواد غذایی با هوای داغ
- استفاده از تکنیک پردازش تصویر به منظور بررسی تفاوتهای میان شاخصهای رنگی ریزکپسولهای تولید شده از عصاره اتانولی میوه زرشک (گونه ولگاریس)
- استفاده از جایگزین کننده های چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز
- استفاده از روش های نوین جهت استخراج عصاره ها و اسانس های روغنی
- استفاده از شاخص جاذب در ناحیه فرابنفش_مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی
- استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی
- استفاده از ضایعات خرما به عنوان محیط کشت میکروبی
- استفاده از ضایعات شیره خرما به عنوان محیط کشت در تولید آنزیم پروتئاز از باکتریBacillus coagulans و تولید پنیر پروبیوتیک از آن
- استفاده از ضایعات کشاورزی و پساب کارخانه های صنایع غذایی به منظور تولید آنزیم لیپاز
- استفاده از مواد نگهدارنده های طبیعی جهت افزایش ماندگاری گوشت
- استفاده از میکروارگانیسم ها جهت تولید رنگدانه، ترکیبات طعم زا و اسیدهای آمینه
- استفاده از نانوکامپوزیت ها برای کاهش جذب بخارآب لایه های نازک مورد استفاده درصنایع غذایی
- استفاده ازبسته بندی ضدمیکروبی برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی
- استفاده از ترکیبات هیدروکلوئیدی برای افزایش ثبات دوغ ایرانی
- استفاده از تکنولوژی پالس نوری در نگهداری مواد غذایی
- استفاده از تکنولوژی پلاسما در نگهداری موادغذایی
- استفاده از جایگزین های چربی بر پایه پروتئین در تولید بستنی کم چرب
- استفاده از کیتوزان به عنوان پوشش دهنده
- استفاده از پوسته پسته و بقایای چغندر قند در جیره گاوهای شیری و تأثیر آن بر پارامترهای ارگانولپتیکی ماست تولیدی
- استویا جامعه ای سالم با تغذیه سالم
- اصلاح نژاد میکروارگانیسم صنعتی راهی به سوی بهینه سازی بازدهی
- افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری از اکسیداسیون لیپیدها با استفاده از نانوتکنولوژی
- افزایش ماندگاری موادغذایی با استفاده ازنانوکامپوزیت های مونت موریلونیت دربسته بندی
- امکان استفاده از هیدروکلوئیدهای بومی درکاهش جذب روغن و آکریلامید
- امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی
- امکان سنجی تولید ماست عملگرا با استفاده از باکتری ارزشمند بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم
- امکان سنجی مدیریت پساب صنایع غذایی به منظور استفاده در بخش کشاورزی(مطالعه موردی:کارخانجات نوشابه سازی خوش نوش همدان)
- امنیت غذایی فرآورده های لبنی با جایگزینی سوکرالوز
- امواج اولتراسونیک در تجزیه و تحلیل، پردازش و کنترل کیفیت مواد غذایی
- اندازه گیری آفلاتوکسین در زعفران با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
- اندازه گیری ترکیبات فنولی و تعیین خواص آنتی اکسیدانی درپوست گوشته و هسته سه نمونه از ارقام انگور استان آذربایجان غربی
- اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 به روش الایزا در شیرهای خام تولیدی منطقه قوچان در آبان ۱۳۹۱
- اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه
- اندازه گیری و بررسی رفتارویسکوزیته روغن دانه زرشک زرافشانی منطقه خراسان رضوی تحت تاثیر دما
- اندازه گیری و مقایسه ی میزان اسید آسکوربیک آب پرتقال تازه آبگیری شده و دو برند آب پرتقال تجاری در ایران
- انکپسوله کردن لاکتو پراکسید از استخراج شده از شیر شتر توسط آلزینات سدیم با استفاده از امولسیون روغن در آب
- اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی
- اهمیت و کاربردهای بالقوه برگ زیتون
- اهمیت و نقش آنزیم در کیفیت فرآورده های دریایی
- ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی
- بتاگلوکان غلات ترکیب فراسودمند ویژگیها و کاربردهای آن در محصولات غذایی
- بتالائین چغندرقرمز رنگدانه ای فراسودمند جهت جایگزینی آنتوسیانین های رنگ کننده
- بخش بندی تصاویر رنگی سیب زمینی با الگوریتم خوشه بندی FUZZY C- MEANS برای استخراج بیماری شوره سیاه (با استفاده در درجه بندی و بسته بندی اتوماتیک)
- بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس
- بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات خام مصرفی شهرستان ایلام
- بررسی اپیدمیولوژی بیماری سل در جمعیت های دامی و انسانی استان لرستان طی یک دوره ی ۵ساله (۱۳۸۶_۱۳۹۰)
- بررسی اثر آرد سنگینک (latirus sativus) بر خواص کمی و کیفی نان بربری مخلوط گندم-سنگینک
- بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته پرتقال در روغن سویا
- بررسی اثر افزدن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی
- بررسی اثر افزودن آرد دانه نخود و عدس بر ترکیبات شیمیایی همبرگر ممتاز
- بررسی اثر افزودن روغن هسته انگور بر مدت زمان ماندگاری و میزان بار میکروبی کل خامه قنادی
- بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
- بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA_5 در بستنی
- بررسی اثر امواج فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز بر پیش فرایند آبگیری اسمزی از اسلایسهای هویج با محلول گلوکز ۵۰%
- بررسی اثر انواع ولتاژ ثابت و پالسی بر استخراج قند از چغندر
- بررسی اثر PEE بر میزان رنگ دهی کلم بنفش و کاهش زمان
- بررسی اثر پرتودهی مایکروویو بر هیدرولیز آنزیمی ضایعات لیگنوسلولزی
- بررسی اثر پوشش خوراکی متیل سلولز بر کاهش میزان تولید آفلاتوکسین در طی دوره نگهداری پسته
- بررسی اثر پیش تیمارها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات
- بررسی اثر ترکیب شیرو درصد تلقیح باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی تغییرات ph و اسیدیته ماست پروبیوتیک
- بررسی اثر ترکیبات بر ویژگیهای پنیر پروسس
- بررسی اثر چند حشره کش و روغنEC روی شب پره مینوز مرکبات !Phyllocnistis citrella Stainton و ارزیابی حساسیت چند رقم رایج مرکبات در استان مازندران نسبت به آن
- بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان
- بررسی اثر زمان بر پوشش خوراکی متیل سلولز در کاهش میزان تولیدآفلاتوکسین
- بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر روی برخی از صفات پس از برداشت غده های سیب زمینی
- بررسی اثر شربت اینورت اسیدهای مختلف بر کیفیت کیک روغنی
- بررسی اثر صمغ ترنجین در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی آن
- بررسی اثر عصاره زیره سبزبر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نشاسته ساگو
- بررسی اثر فرایند تولید پاستا بر روی میزان سم ارگانوفسفر (مالاتیون) در محصول نهایی
- بررسی اثر کاربرد (۱- MCP -1 متیل سیکلو پروپن) در بهبود خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا
- بررسی اثر کاربرد پودر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
- بررسی اثر گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی، بازدارندگی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ دانه قدومه شهری
- بررسی اثر محلول پاشی متانول بر روی خصوصیات پس از برداشت و موثر در صنایع تبدیلی میوه گوجه فرنگی
- بررسی اثر همزمان درصدهای مختلف پودر آب پنیر، شیر خشک بدون چرب، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی جمعیت باکتریایی باکتریهای پروبیوتیک و تاثیر بر خصوصیات ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک
- بررسی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب بر پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
- بررسی اثرآویشن کرک آلود مرزنجوش وحشی و اثر توامان آنها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال
- بررسی اثرات افزودن عصاره چغندر قرمز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست طعم دار قالبی توت فرنگی
- بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلا
- بررسی اثرات ضد میکروبی اسانسهای گیاهی گلپر و پونه کوهی بر ویژگی های کیفی ماست میوهای
- بررسی اثرات فرآیندهای مختلف و انتخاب اجزا در بهینه سازی بافت نوشیدنی های عملگرا بر پایه شیر و تضمین کیفیت
- بررسی اثرات فرایند فشار بالا بر روی اجزاءسازنده شیر
- بررسی اثر افزودن سطوح مختلف پودر مالت جو روشن بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کلوچه فراسودمند
- بررسی اثر تیمارهای مختلف درمیزان اسید اسکوربیک و درصد چروکیدگی سیب زمینی خشک شده
- بررسی اثرجایگزینی شیرین کننده استویا به جای ساکارز بر خواص فیزیکی شیمیایی و حسی در نوشیدنی میوه ای پرتقال
- بررسی اثر روشهای پخت مایکروویو و بخارپز بر غلظت عناصر ضروری آهن و مس در ماهی کپور معمولی Cyprinuscarpio
- بررسی اثر سبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری
- بررسی اثرسطوح مختلف پرمیکس ویتامین E جیره برخصوصیات ظاهری و ارگانولپتیکی گوشت خام و پخته شده مرغ
- بررسی اثر ضدمیکروبی الوئه ورا در موادغذایی
- بررسی اثر عوامل متغیر موثر بر محتوی رطوبت تعادلی کیوی در فرایند آبگیری اسمزی
- بررسی اثر فرایند حرارتی بر روی سم اکراتوکسین موجود در نان باگت
- بررسی اثر لاکتوباسیلوس کازئی برکاهش میزان آفلاتوکسین M1 در ماست پروبیوتیک درطول مدت shelf life آن
- بررسی اثر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر سرعت تخریب پذیری فیلم های بسته بندی با زمینه نشاسته درحضور باسیلوس سوبتیلیس و آسپرژیلوس نایجر
- بررسی اثر نانولوله های کربنی برخواص فیزیکی و شیمیایی و عبوردهی فیلمهای ژلاتینی
- بررسی اثر نوع پیش تیمار بسته بندی و شرایط اتمسفری بر ویژگی جذب آب و چروکیدگی قطعات خشک شده ی سیب زمینی
- بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثر ضدباکتریایی اسانس حاصل ازگیاه Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum بر روی برخی از باکتریهای بیماری زا
- بررسی ارزش اقتصادی سیب زمینی رقم آگریا در شرایط نگه داری در انبارهای سنتی و فنی در منطقه اردبیل
- بررسی ارقام تجاری گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد
- بررسی استخراج ترکیبات فلاوونوئیدی نعناع با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی
- بررسی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند
- بررسی استفاده از پودر ژله آلوئه ورا به عنوان پایدار کننده و اثر آن بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی
- بررسی استفاده از ژلاتین ماهیان سردآبی برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر
- بررسی افزایش پروتئین نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم و مدل سازی آن
- بررسی اکراتوکسین A در آرد گندم مصرفی نانوایی های شهرستان فسا
- بررسی امکان تولید فراورده های غذایی با منشاء دامی غنی شده با اسید لینولئیک کانژوگه (cla)
- بررسی امکان تولید محصول لبنی سنتی چیکو از شیر گاو و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن با چیکو گوسفندی
- بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد جوانه ی گندم و عدس، در تولید دسر
- بررسی امکان سنجی استفاده از نوشیدنی مالت به عنوان حامل مناسب باکتری های پروبیوتیک
- بررسی امکان غنی سازی ماکارونی با ویتامین های گروه بی و فیبر و تأثیر آن برسلامت انسان
- بررسی اهمیت میکروبیولژیک لیستریا منوسیتوژنز در موادغذایی منجمد آماده
- بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر تولیدی گاوداریهای سنتی شهرستان زاهدان
- بررسی برخی از باکتری های انتروباکتریاسه (گرام منفی روده ای) در کشت های نیمه انبوه ریز جلبک اسپیرولینای مصرفی در صنایع غذایی واقع در جزیره قشم
- بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی عسل های منطقه آذربایجان شرقی
- بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه زرشک زرافشانی
- بررسی بیماریهای ناشی از مصرف فرآورده های لبنی و رژیم غذایی در افراد مبتلا به آن
- بررسی بیوسورفکتانت های تولید شده از منابع میکروبی بصورت طبیعی
- بررسی پارامترهای تزریق پلاستیک در تولید ظرف غذای یکبار مصرف با استفاده از نرم افزار Moldflow
- بررسی پارامترهای مورد استفاده در حمل و نقل و انبارداری پرتقال توسط بارگذاری شبه استاتیکی
- بررسی پیش تیمار مختلف بر میزان جذب روغن در طی سرخ کردن عمیق
- بررسی پیش تیمار میکروویو و محلول اسمزی نمک بر روی خشک کردن کرفس
- بررسی تاثیر آلوئه ورا بر رشد باکتریهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسید و فیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در تولید شیر و ماست پروبیوتیک
- بررسی تأثیر اسانس آویشن در غیر فعال سازی پراکسیداز باقلا
- بررسی تأثیر اسانس کاکوتی بر میزان زنده مانی لاکتو باسیلوس کازئی در دوغ پروبیوتیک ایرانی
- بررسی تاثیر اسانس گلپردرغیرفعال سازی پراکسیداز لوبیا سبز
- بررسی تاثیر استخراج آنزیمی_آبی بر راندمان استخراج روغن و میزان پروتئین کنجاله کلزا
- بررسی تاثیر استفاده از نانو فناوری در بسته بندی و نگهداری غذا و محصولات ارگانیک کشاورزی
- بررسی تاثیر افزودن عصاره چغندر قرمز بر جمعیت کشت استارتر ماست قالبی طعم دار توتفرنگی غنی شده با ویتامین هایD و A و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ارگانولپتیکی آن
- بررسی تاثیر افزودن فیبرهای گندم و جو بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA5) در ماست
- بررسی تاثیر امواج فراصوت بر خواص حسی، تخلخل و رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر
- بررسی تاثیر امواج فراصوت برافزایش خواص کیفی نان تهیه شده ازاردهای باگلوتن ضعیف
- بررسی تاثیر انتقال توده های شیمیایی از بسته بندی ها به درون و یا همراه با پنیرها
- بررسی تاثیر انرژی اسامی بر روی شلف لایف شیرخام
- بررسی تاثیر اینولین به عنوان جایگزین چربی برپایه کربوهیدرات روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی محصولات لبنی
- بررسی تاثیر بارگذاری شبه استاتیکی بر خواص مکانیکی میوه پرتقال
- بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر مشخصات موز سرخ شده
- بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا،پکتین با متوکسید بالا در جلوگیری از دوفاز شدن دوغ پاستوریزه بودن گاز
- بررسی تاثیر جایگزین های زرده تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز با چربی کاهش یافته
- بررسی تأثیر جایگزینی شیره انگور با شکر در بیسکوئیت غنی شده
- بررسی تأثیر حلالهای مختلف و فرایند فراصوت برکارایی آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران
- بررسی تأثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی خصوصیات پودر آلبالو
- بررسی تأثیر سطوح مختلف پودرمالت بر ویژگیهای رئولوژیکی آرد گندم
- بررسی تاثیر شرایط مختلف تخمیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق بر پایه آب پنیر
- بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فتای سنتی
- بررسی تأثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فراپالایش شده
- بررسی تأثیر فرایند دی اکسید کربن با فشار بالا بر روی شیر
- بررسی تأثیر فیبر گندم،کارآگینان و آلزینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LAFTI-L10 و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید
- بررسی تأثیر کپسوله کردن در زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، رنگ، شفافیت و خواص حسی آب سیب
- بررسی تأثیر لسیتین و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین گلوتن خشک در تولید اسپاگتی با آرد گندم غیر دوروم
- بررسی تأثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر
- بررسی تاثیر نوع و نحوه ی افزودن آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو خامه سنتی
- بررسی تاثیر پوشش خوراکی پکتین برمشخصات موز سرخ شده
- بررسی تاثیر تیمارهای حرارتی برصمغهای بومی ایران
- بررسی تاثیر زمان انبارمانی برمیزان سم اکراتوکسین دربیسکوئیت و کلوچه
- بررسی تاثیرعوامل مختلف درتنوع آمینواسیدی و ترکیبات فیزیکو شیمیایی شیر شترتک کوهانه نژادترکمنی استان گلستان
- بررسی تاثیرغلظت اسید آمینه گلیسین بر بازده تولید مایکوفنولیک اسید توسط قارچ رشته ای پنی سیلیوم بروی کامپکتوم درکشت غوطه ور ناپیوسته
- بررسی تاثیرمصرف صمغ بنه درفرآیندتولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی
- بررسی تأثیر آرد مالت جو بر بیاتی نان بربری بررسی تأثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی نان بربری
- بررسی تأثیر افزودن صمغ پوسته اسفرزه بر بیاتی و خواص حسی کیک اسفنجی
- بررسی تأثیر هیدروکلوئیدها بر ویژگی های رئولوژیکی دوغ حاوی عصاره شوید با استفاده از روش سطح پاسخ
- بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا، صمغ عربی، آگار در پایدارسازی دوغ
- بررسی ترکیب اسیدهای چرب، ویژگی های تغذیه ای، روش های استخراج و کاربردهای روغن دانه کلزا و کنجدبررسی ترکیبات شیمیایی و اثر ضدباکتریایی روغنهای اسانسی Stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی
- بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص بیولوژیکی گیاه آلوئه ورا
- بررسی تشکیل میزان استیگماستا ۵٫۳ دی ان درفرایند بوگیری روغن واریته زیتون ایرانی
- بررسی تصفیه فیزیکوشیمیایی با استفاده از منعقد کننده های آلی و غیر آلی و تصفیه بیولوژیکی بر کاهش بار آلی پساب کارخانجات پنیر سازی
- بررسی تغییرات حسی و میکروبی بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در حالت انجماد
- بررسی تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای میوه کیوی پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا و کیتوزان در طول انبارمانی
- بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی مالت حاصل از دانه گندم در خلال فرایند جوانه زنی
- بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست طعم دارغنی سازی شده با عصاره Spinacia oleracea درطول دوره نگهداری
- بررسی تغییرات کیفی فیش فینگرهای تولید شده از ماهی بیگ هد Aristichthys nobilis(
- بررسی توانایی پوست گلابی درحذف جیوه ازمحلول آبی به روش جذب سطحی بررسی تولید رنگدانه های کاروتنوئید کانتاگزانتین و آستاگزانتین
- بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن
- بررسی جنبههای اقتصادی و ایمنی تولید ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس بررسی حضور نیترات و نیتریت و ارزیابی خطرات آن در صنایع غذایی
- بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو ذرات سلنیوم بر باکتری کلستریدیوم پر فرنجنس تیپ D در تولید ظروف نگهدارنده مواد غذایی
- بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برنج دو واریته طارم و ژاپونیکا و مقایسه عملکرد آنها
- بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته رایج زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها
- بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها
- بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ دوواریته زیتون ایران در پایدارسازی روغن آفتابگردان
- بررسی خصوصیات تغذیه ای و تکنولوژیکی سبوس برنج در محصولات نانوایی بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان